ADVOCATE FOR DOGS 25-40KG 3X4.0ML 81820377

Stav Skladom





63,00 € 

ADVOCATE FOR DOGS 25-40KG 3X4.0ML 81820377

Advocate For Dogs 25-40kg 3x4,0ml
Advocate® obsahuje dve účinné látky. Imidacloprid pôsobí proti vonkajším parazitom (ektoparaziti), moxidectin je namierený proti vnútorným parazitom (endoparazity).

Vlastnosti:
Rýchlo likviduje blchy a larvy v okolí psov
Lieči a kontroluje sarkoptový svrab a demodikózu
Chráni pred srdcového červami
Lieči a kontroluje črevné parazity (škrkavky, machovce a tenkohlavcami)
Lieči a kontroluje ušné roztoče Otodectes cynotis
Je bezpečný pre šteňatá od veku 7 týždňov
Je vodeodolný
Jednoduchá aplikácia bez stresu pre psov aj ich majiteľa
Dve aktívne zložky majú väčšiu šancu
Advocate® obsahuje imidacloprid a moxidectin, a je určený pre dermálnej aplikácii. Spot-on formulácia umožňuje jednoduchú aplikáciu bez stresu ako pre zvieratá, tak aj pre ich majiteľa.

Medzi vonkajšie parazity patria blchy a roztoče. Roztoče (Otodectes cynotis, Sarcoptes scabiei a Demodex canis) znepríjemňujú psom a mačkám život, a pokiaľ nie je nasadená okamžitá a správna liečba, môžu vyvolať bolestivé infekcie ucha a rozšíriť sa na koži celého tela. Väčšinu prípadov vyrieši 2 aplikácie Advocate spot-on podanej v intervale 1 mesiaca. V prípade ušného svrabu stačí len 1 dávka.

K vnútorným parazitom patria črevné parazity (tenkohlavcami, škrkavky a machovce) a srdcové červy. Červy (parazitujúce červy), najmä ich larválne štádiá, môžu vyvolať vážne nákazy mačiek a psov. Navyše predstavujú zdravotné riziko pre ľudí. Z týchto dôvodov sa dôrazne odporúča, aby boli psy a mačky v domácnostiach pravidelne odčervovanie. Advocate pôsobí proti širokému radu črevných parazitov: škrkavkám, machovcom a tenkohlavcom, a to iba raz aplikácií za mesiac. Advocate pomáha zabrániť infekcii larválnom štádiu, preadultními štádiami a dospelé gastrointestinálnych nematód.

Široké spektrum pôsobenia s vysokou účinnosťou
Advocate pôsobí proti širokej škále parazitov dôkladne a rýchlo. Advocate znamená aplikáciu bez stresu pre psov a mačky, šteňatá aj mačiatka, a tiež pre majiteľov domácich maznáčikov.

Advocate® nahrádza početné prípravky vďaka kombinácii dvoch vyskúšaných, vysoko účinných molekúl
Imidacloprid pôsobí proti blchám

Imidacloprid pôsobí ako agonista na postsynaptických nikotínových acetylcholínových receptoroch motorických neurónov u hmyzu. To spôsobuje nadmernú stimuláciu nervového systému a úhyn hmyzu. Imidacloprid sa po aplikácii distribuuje v lipidovej vrstve kože. Blchy sú likvidované jednoduchým kontaktom s ošetrenou kožou - nemajú šancu uhryznúť.

Imidacloprid sa v koži a srsti psov a mačiek rozšíri po celom tele počas dvanástich hodín po aplikácii. Vzhľadom k rozsiahlejšiemu povrchu tela sa u väčších psov odporúča aplikovať na 3 až 4 miesta pozdĺž chrbtové línie.

Moxidectin je efektívna pri prevencii proti infekcii srdcovými červami a terapiu gastrointestinálnych nematód, takisto aj proti niekoľkým typom roztočov

Moxidectin sa viaže na receptory neurónových membrán nematód a na myoneuronové synapsie článkonožcov. Chloridové ióny vnútri neurónov vyvolávajú hyperpolarizácii postsynaptických membrán. To zhoršuje prenos medzi neurónmi a má za následok paralýzu, smrť alebo vypudenie parazita.

Dávkovanie
25-40 kg: Advocate pre obrovských psov - objem pipety 4 ml
> 40 kg: vhodná kombinácia pipiet

Minimálne odporučené dávky sú 10 mg/kg ž.hm. imidaklopridu a 2,5 mg/kg,ž.hm. moxidektínu, čo odpovedá 0,1 ml/kg ž.hm.

Aplikaci opakujte vždy po 4 týdnech.

Bezpečný i pre šteňatá.

Použitie
Nakvapkať priamo na kožu medzi lopatkami. Aplikácia na bázu lebky,minimalizuje možnosť pre mačku olízať liek. Aplikovať len na nepoškodenú,kožu.

Pre psov nad 25 kg: liek aplikovať na 3 až 4 miesta v chrbtovej línii,,medzi kohútikom a bázou chvosta. Na každom mieste rozhrňte srsť tak ,aby bola viditeľná koža. Aplikujte len na nepoškodenú kožu. Umiestnite špičku pipety na kožu a jemne stlačte pipetu, aby sa vytlačila časť jej obsahu priamo na kožu. Neaplikujte nadmerné množstvo roztoku na jedno miesto, aby nedošlo k stečeniu lieku po boku zvieraťa.

Zloženie
Advocate pre obrovských psov (> 25-40 kg):
Imidaclopridum 400 mg, Moxidectinum 100 mg v 1 dávke 4 ml.

Butylhydroxytoluenum, Alcohol benzylicus, Propyleni carbonas.

Zanechajte dotaz k produktu

Kód 543
Stav Skladom